Hva kan vi tilby

Bergens Garasjen leverer både plassbygde garasjer som tilpasses kunder med spesielle ønsker og behov og standard elementgarasjer fra Igland Garasjen. Det er ikke alltid at det passer med elementer og faste mål, og da må garasjen tilpasses etter tomt og omgivelser. Dette gjør vi både når det gjelder frittstående garasjer og rekkegarasjer.
Vi kan levere enkeltstående garasjer eller rekkegarasjer, og vi har derfor både privatpersoner, borettslag og bedrifter som kundegrupper.
Vi samarbeider med godkjente bedrifter innenfor alle fagområder, noe som betyr at vi kan ta ansvar for alt fra grunn- og  betongarbeid, byggevarer, elektriske installasjoner etc – med andre ord en komplett leveranse.
Vi har også et tilbud til våre kunder hvor vi leverer byggesett, hvor vi gjør den grunnleggende jobben med stenderverk og takstoler, avstivning og forankring. Byggeherren gjør det resterende selv. Vi er prisgunstige da vi har spesialkompetanse på dette området, både når det gjelder valg av materiell og porter til riktig kvalitet. Og ikke minst, vi er raske med å bygge garasjen din!  Vi bygger også nøst og andre typer frittstående bygg.

Kvalitetsmål

Som en profesjonell aktør innehar vi mesterpapirer og sentral godkjenning. Dette kombinert med gode kvalitetsrutiner gjør at et prosjekt hos oss gjennomføres etter de kvalitetskrav som gjelder i henhold til lovverk og forskrifter.

Vi lever av fornøyde kunder!

Historie

Bergens Garasjen ble stiftet av Trond Skeie og Jarle Martinson. Begge har lang erfaring fra byggebransjen både på bolig og rehabilitering, samt salg og produksjon.
I 2013 inngikk Bergens Garasjen AS samarbeid med Igland Industrier AS. Dette medfører at vi nå også leverer elementgarasjer fra Igland Garasjen i Hordaland. Siden oppstarten har vi bygget flere hundre garasjer rundt om i Hordaland, og vi har utviklet våre garasjer i takt med produktforbedringer og regelendringer som har skjedd gjennom alle årene vi har drevet.